Kullanım Alanı: Marshmallow, helva, reçel, jöleli şeker, karamel
Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu sakız, karamel, jöleli şeker, fondan, nugat, dondurma ve unlu mamullerdeki reçel benzeri dolgularda kullanılmak üzere hazırlanmış doğal yenilebilir mısır şurubudur. Tatlandırıcı amaçla kullanılır. Şekerin kristalleşmesini engeller.
Özellikleri :
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu mısır nişastasının enzimatik hidrolizi sonucu elde edilen saflaştırılmış ve yoğunlaştırılmış doğal yenilebilir mısır şurubudur.
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu berrak, renksiz ve doğaldır.
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu enerji kaynağıdır ve besleyicidir.
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu standart ürün elde etmeyi sağlar.
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu ürünlerin sertliğini düşürerek çiğnenebilirlik etkisini arttırır.
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu oluşturulan ürünlerin kesme, ambalajlama ve depolama sırasındaki şekillerini korumasını sağlar.
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu kullanıldığı ürünlerin parlak ve şeffaf olmasını sağlar.